Nulens Michel

Tel: 011 96 01 41
Een levenslange passie voor kunst in beeld.

Michel Nulens: fotograaf uit Hasselt, thuis in alle werelden

Dankzij een achtergrond in tekenen, schilderen en fotografie, heb ik een unieke blik voor uw shoot. Als professionele fotograaf pas ik mij aan in elke situatie en ga ik te werk met de nodige professionaliteit en passie om uw foto’s te nemen, of dit nu op een evenement is, bij mij in de studio, of op locatie.

In december stel ik mijn reeks omtrent emoties voor. Deze reeks in samenwerking met Nena Lambreva bestaat uit haar schilderijen en mijn foto’s. Kom gerust langs op de opening op vrijdag 5 december om 18.00 uur in het Cultureel Centrum Hasselt of grijp uw kans later in hetzelfde weekend.

Ik wend graag mijn passie voor fotografie aan voor u. Laat mij weten wat u in gedachten heeft voor uw shoot en dan ga ik voor u aan de slag.

Fotoshoots in mijn studio of op locatie

Gaat u alleen op de foto of komt het hele gezin? Ik begeleid u zonder problemen. Kom over de vloer bij mij in de studio of schakel mij in voor een shoot op locatie. Mijn fotoshoots verlopen professioneel en met aandacht voor detail.

De alom aanwezige eventfotograaf

Om de beste foto’s te nemen, moet een fotograaf gefocust zijn. Met mij als uw eventfotograaf leg ik elk moment vast, zodat u moeiteloos kan terugblikken op uw trouw, communie en meer. Is uw evenement eerder zakelijk? Mijn kiekjes zijn uiterst geschikt als promotie.

Documenteer het prille begin met een zwangerschapsfotograaf

Leg de weg naar de geboorte van uw kind vast met zwangerschapsfotografie. Behalve in mijn studio is het ook mogelijk om deze shoot bij u thuis uit te voeren. Bestaat er immers een beter kader?

Artistiek naakt: val terug op uw eigen lichaam

Omarm uw lichaam en leg het vast op foto. Mijn aanpak voor artistiek naakt is altijd discreet en uiterst respectvol.

Bouw uw portfolio op

Modellen moeten kunnen rekenen op een portfolio om hun vaardigheden en potentieel te laten zien, maar ook anderen zijn zeer welkom om professionele foto’s te laten nemen met of zonder visagiste en hairstylist.

Een ervaren fotograaf weet hoe hij zijn modellen moet begeleiden en kent de beste invalshoeken voor die perfecte foto’s. Geef mij een seintje via e-mail en ik sta u graag bij voor uw shoot in Hasselt en omstreken.