Nulens Michel

Tel: 011 96 01 41
Uw lichaam in alle eerlijkheid.

Michel Nulens: erotische fotograaf in Hasselt

Het menselijke lichaam in al zijn eerlijkheid. Licht, donker en uw lichaam vormen het onderwerp in mijn foto’s van u, of dat nu in lingerie is of u volledig naakt bent. Ik zorg altijd voor een discrete aanpak, begeleid u waar nodig en uiteraard beschikt u volledig over uw portretrecht. Mail mij voor meer informatie over uw erotische shoot.

Het menselijke lichaam in beeld

Welk arrangement bevalt u het meeste? Dit zijn uw opties:

  • Reportage I: 5 foto’s tijdens een shoot van 1 tot 2 uur. Kostprijs: 135 EUR.
  • Reportage II: 10 foto’s tijdens een shoot van 1 tot 2 uur. Kostprijs: 180 EUR.
  • Reportage III: 10 foto’s tijdens een shoot van 1 tot 2 uur met visagiste voor één look. Kostprijs: 250 EUR.
  • Reportage IV: 15 foto’s tijdens een shoot van 2 tot 3 uur met visagiste voor twee looks en een hairstylist voor één Kostprijs: 300 EUR.

Voor een nieuwe tentoonstelling én boek met als thema ‘boudoir at home’ ben ik op zoek naar enthousiaste vrouwelijke modellen. Bij u thuis of in de studio recreëren we huiselijke situaties in lingerie, topless of zelfs artistiek naakt. Dat laatste kunnen we ook doen met onherkenbaar gezicht.

Bent u op zoek naar een erotische fotograaf? Ik help u graag in Hasselt en omstreken. Indien u meer dan 30 km verwijderd bent dan mijn thuisbasis, vraag ik een kleine vergoeding van 0,30 EUR per kilometer. Mail mij nu voor uw erotische shoot.