Nulens Michel

Tel: 011 96 01 41
Professionele foto’s in de studio of op locatie.

Fotoshoots in Hasselt en omstreken

Fotografie is een proces van spelen met licht en donker, van het begeleiden van het onderwerp en het bekomen van die perfecte momentopname. Als professionele fotograaf zorg ik dat uw shoots bij mij in de studio of op locatie vlot verlopen en zeker geen bandwerk zijn. Laat mij weten wat u voor ogen hebt en ik help u uw visie te realiseren. Wist u dat u ook bij mij terecht kan voor zwangerschapsfotografie?

Van professioneel model tot een gezin op zoek naar wat leuke foto’s: ik begeleid u zodat u zich comfortabel voelt tijdens uw fotoshoot. Mail mij voor meer informatie.

Het perfecte plaatje

U kan mij inschakelen voor fotoshoots in mijn studio in Hasselt, maar ook op locatie. Is deze locatie meer dan 30 km verwijderd van Hasselt? Dan reken ik een kleine vergoeding aan voor mijn vervoerskosten.

Bekijk hier de arrangementen voor uw fotoshoot:

  • Reportage I: 5 bewerkte foto’s tijdens een shoot van 1 uur. Kostprijs: 125 EUR.
  • Reportage II: bewerkte 10 foto’s tijdens een shoot van 1 tot 2 uur. Kostprijs: 135 EUR.
  • Reportage III: 10 bewerkte foto’s tijdens een shoot van 1 tot 2 uur, inclusief visagie voor één look. Kostprijs: 180 EUR.
  • Reportage IV: 15 bewerkte foto’s tijdens een shoot van 2 tot 3 uur, inclusief visagie voor twee looks en één hairstyling. Kostprijs: 250 EUR.

* Indien het gaat om artistiek naakt, boudoir (lingerie) of een erotische reportage komt bij deze bedragen €15 bij.

U kunt extra bewerkte foto’s bestellen voor 5 euro per stuk. Contacteer mij nu voor meer informatie en details, dan komen we samen tot de foto’s die u voor ogen had. Laat u verassen en mail Michel Nulens voor uw volgende fotoshoot.