Nulens Michel

Tel: 011 96 01 41
Uw evenement tot in de kleinste details.

Michel Nulens: uw trouwfotograaf en meer uit Hasselt

Een fotograaf is overal en nergens op uw evenement. Hij is in de mensenmassa op zoek naar het beste standpunt voor die ene foto, zodat u nadien kan genieten van integere momentopnames. Van begin tot eind leg ik als professionele fotograaf uw evenement vast. Mail mij voor meer informatie.

Dé fotograaf voor uw communies, recepties, tentoonstellingen en meer

U kan altijd even snel een foto met de smartphone nemen, maar een ervaren fotograaf heeft zowel de expertise als het materiaal om uw evenement op een kwalitatieve manier te documenteren. Wanneer u terugbladert in uw fotoboek kan u zo rekenen op beelden die u zo weer doen herinneren, doen denken aan al die wondermooie momenten.

Bent u eerder op zoek naar beelden voor promoties en dergelijke? Ik ben meer dan alleen een trouwfotograaf en breng uw receptie en meer vakkundig in beeld. Al wat ik daarvoor nodig heb is mijn camera, want de passie heb ik al jarenlang bij me.

Ik ben slechts een e-mail van u verwijderd, dus twijfel niet en contacteer mij. Ik luister graag naar wat u in gedachten heeft voor uw evenement.